17 Kasım 2009 Salı

Ne yüzüğü ya,

Hülya Avşar ve yeniden barıştığı sevgilisi Sadettin Saran, geçtiğimiz akşam İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaparken kameralara yakalandı.
Hülya Avşar ve bir süre ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya geldiği sevgilisi Sadettin Saran, önceki akşam 360 adlı mekanda yedikleri yemek çıkışında Mega Magazin tarafından görüntülendi.
Hülya Avşar'ın bir televizyon programında söylediği “Gönülden ben hala Sadettin’e bağlıyım. Eminim o da öyledir" sözlerinden sonra yeniden barıştıkları söylenen Hülya Avşar ve Sadettin Saran'ın birliktelikleri dün akşam belgelendi.
Sadettin Saran'ın bir iş yemeği için Beyoğlu'na gelen çift, yemeğin ardından İstiklal Caddesi boyunca yürüyüş yaptı. Hülya Avşar'ın oldukça neşeli olduğu gözlenirken, Sadettin Saran da Hülya Avşar'ın esprilerine her zamanki gibi tebessümle yanıt verdi.
İlişkilerinin güzel gittiğini söyleyen Hülya Avşar, muhabirin Sadettin Saran'a sorduğu, "Hülya Hanım'ın gönlünü nasıl aldınız?" sorusuna gülerek, "Güzel soruydu" dese de, "Bunlar özel konular" diyerek cevap vermekten kaçındı. Sadettin Saran'ın yüzük hediye edip etmediği sorulduğundaysa sevgilisine dönen Hülya Avşar, "Ne yüzüğü ya, neredeee?" diyerek, anlamlı bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. Daha sonra kırmızı bir gülle arabasına yerleşen Hülya Avşar, Sadettin Saran'la birlikte evlerinin yolunu tuttu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder